Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - 1-3 verlies

Wednesday 15 January 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afgelopen zaterdag speelden we weer de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar, tegen Spaarnestad DS3. Het leek bijna wel een toernooitje tussen Spaarnestad en Forza: ook H1 en DS2 moesten tegen teams van deze club. Toch nog wel een beetje vol van alle kerdiners, oliebollen, appelflappen en biertjes beginnen we op tijd aan de warming-up en de wedstrijd. Tijdens de eerste set hadden wij Spaarnestad onder druk met service en aanval. Telkens met een paar punten voor wisten we de set dan ook te winnen met 25-18. Lekker begin van het nieuwe jaar!

 

Toen kwamen set 2, 3 en 4. Tja... De rollen werden omgekeerd: Spaarnestad kreeg een steeds sterkere service en zette onze pass-lijn daarmee flink onder druk. Ook kwamen we minder aan scoren toe. Waar we in set 2 en 4 nog redelijk gelijk opgingen tot de 20, stonden we in set 3 al meteen een stuk of 6 punten achter om vervolgens weer terug te komen. Maar, de uitkomst was in alle drie de sets hetzelfde: verloren, en wel met 21-25, 21-25 en 23-25. Flink balen! En natuurlijk ook geen leuk verjaardagscadeautje voor Iris, die die vrijdag jarig was geweest.. 

 

Niet meer ongeslagen thuis na deze wedstrijd, maar wij gaan gewoon weer op naar de volgende. Komende zaterdag spelen we in Castricum tegen Croonenenburg. De topografie van Noord-Holland wordt met deze poule in ieder geval flink geoefend!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT