Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Update Dames 1 - Nog steeds ongeslagen thuis!

Tuesday 24 December 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Nog even een laatste update (de schuld voor het niet verschijnen van het wedstrijdverslag leggen we maar bij een winterdipje) voordat het nieuwe jaar en de tweede helft van het seizoen begint. Onze laatste wedstrijd  van het seizoen tegen VV Amsterdam DS 2 hebben we gewonnen en wel met 4-0! Dus nog steeds ongeslagen thuis, hopelijk kunnen er dat het volgende halfjaar volhouden. Al was de allerlaatste set van deze laatste wedstrijd wel een beetje overdreven spannend: 30-28... Het goede voornemen is dan ook om dat niet meer te doen, en de tegenstander gewoon met duidelijkere (en minder spannende) cijfers naar huis te sturen!

 

In ieder geval, alle lezers een heel fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! Hopelijk tot volgend jaar op de tribune bij een van onze wedstrijden.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT