Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - Avondwedstrijd in De Walvis

Tuesday 3 December 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afgelopen vrijdag stond er weer een uitwedstrijd op het programma. Dit keer reisden we (in de vrijdagavond spits) af naar sporthal de Walvis in Beverwijk. De sporthal ziet er niet echt uit als een Walvis, maar met een beetje verbeelding kon er toch wel eentje van gemaakt worden. De tegenstander van deze week is VV Jonas dames 2. Jan was deze week onze coach, omdat Marco verhinderd was. 

 

De eerste set begon erg chaotisch, VV Jonas wist vrij snel uit te lopen naar een flinke voorsprong. Met vlagen kwamen we wel weer aardig terug, maar uiteindelijk was dit toch niet genoeg en wint VV Jonas de eerste set met 25-15. We zijn natuurlijk niet helemaal naar Beverwijk gereden om te verliezen, dus in de tweede set begonnen we weer met goede moed. Vanaf de tweede set leken we het spelletje ook steeds beter door te krijgen. Deze set werd dan ook gewonnen met 25-21.

 

De derde set sloot qua spel goed aan op de 2e set. Met een aantal goeie services van Sanne, goede aanvallen van Dimka en goede passes van Kione werd ook de 3e set met 25-15 gewonnen. De 4e set voelde eigenlijk zoals de beruchte 3e set normaal voelt. Alles was namelijk nog mogelijk. Ook deze set zaten er echter een aantal goede acties bij, waardoor we, ondanks een aantal punten tegen aan het einde, ook deze set naar ons toe trokken en eindigden met 25-19. 

 

We hebben ook deze week weer 4 puntjes weten te pakken! Jan, bedankt voor het coachen. Volgende week staat de laatste wedstrijd van 2019 op het programma, weer lekker in onze eigen sporthal.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT