Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 8 thuis tegen Irene (23 nov)

Monday 25 November 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 8

Na een goede trainingswedstrijd afgelopen maandag tegen Wilhelmina D3, waar hard geoefend is op ons nieuwe systeem, gingen we voortvarend van start.
De eerste set tegen Irene ging gelijk op. Helaas net op het laatst werd de set door hen gewonnen, mede door de prikballetjes van de spelverdeler.
De tweede set waren we vastberaden om te winnen. De service passes liepen goed en het spel werd goed verdeeld. Inmiddels werden ook de prikballetjes van hun beter doorzien en werd de set door ons redelijk makkelijk gewonnen.
De derde set was weer een stuk spannender: het ging weer gelijk op. De verdediging van ons verliep goed. Yolanda ging zelfs op haar knieën om te passen, haha. Iedereen was erg alert zodat ook moeilijk balletjes nog werden gepakt. Derde set eindigde ook in winst.
De vierde set verliep een beetje als de derde, echter wel wat rommeliger. De wedstrijd duurde toen al ruim 1,5 uur! Op het laatst erg spannend. Uiteindelijk door het spel breed te houden, moest de tegenstander meer gaan lopen en werd het 3-1!
Super blij met deze winst: hierdoor stijgen we naar plek 3!!


Mede door de fijne coaching van Wim, Thea en Bas weer een gewonnen wedstrijd!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT