Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Bekerwedstrijd Forza MA1 vs Touch├ę MA1

Saturday 23 November 2019

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Bekerwedstrijd Forza MA1 vs Touché MA1.
 
Maandagavond 18 november gingen wij op pad naar onze eerste bekerwedstrijd, versus Touché MA1 in baarn. Dit was overigens ook onze derde wedstrijd in een week, maar dat mocht de pret niet drukken.
 
Na een beetje vooronderzoek naar dit team waren we er klaar voor, op naar de eerste set!
Nou, dit moest wel lukken, met wat sterke services en wat leuk geslagen balletjes hadden we ‘m al binnen. 25-9 voor Forza!
 
De tweede set. We hadden er zelfs een supporter bijgekregen, een jongetje uit de mini’s van Touché nog wel! Daar gingen we weer, als we maar gewoon ons eigen spel blijven spelen moest dit ook wel te doen zijn. En dat deden we! Ook deze set eindigde in 25-9 voor ons.
 
Nog één setje pakken, en we konden weer naar huis.
Deze set gingen we even goochelen. Norah mocht weer een keertje op buiten, in plaats van op dia of als spelverdeler, en MaaikeN mocht een setje op midden, in plaats van op buiten.
En daar gingen we. Norah mocht serveren. En Norah mocht nog een keer serveren. En nog een keer. Zo’n 10 ballen achter elkaar werden door deze strijder ingeslagen. Het werd haast een beetje saai hoor Norah! Maar ook de rest van ons team blijf kei-sterk serveren. Ook gingen we andere balletjes proberen. Met mooie set-upjes van Yvon, werden de ballen lekker geslagen en voordat we het wisten was de set alweer voorbij. 25-10 voor Forza.
 
Na een wedstrijd die nog niet eens een uur heeft geduurd, mochten we met een mooie 3-0 winst weer terug naar Nieuwland!
 
Wij zijn in ieder geval door naar de volgende ronde!
 
MaaikeN
Meisjes A1


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT