Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Sovico dames 1 - Forza Hoogland dames 3

Saturday 2 November 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 3

Sovico dames 1 - Forza Hoogland dames 3

Het is vrijdagavond, 21:30 uur en we zijn in Den Haag. Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd is begonnen!

Vorige week hebben we weer ervaren hoe het is om sets te winnen en dat willen we graag meer! We beginnen de wedstrijd scherp en fanatiek. De boodschap van Harry is duidelijk. Als je niet met lef speelt, zal je gewisseld worden. De eerste set wordt dan ook vol lef gewonnen! Op naar de volgende set!

Met dezelfde energie en strijdlust beginnen we aan de tweede set. Met nog 1 punt te gaan en de set is voor ons. Toch worden we wat meer gespannen en duurt het een paar punten we voor het afmaken. Maaaar, dan een slimme prikbal en een punt voor ons. We staan 2-0 voor!

De derde set.. De boodschap is om door te gaan met hoe er in de eerste twee sets gespeeld is. Toch is de derde set wat lastiger. Sovico heeft verdedigend veel ballen en maakt het ons moeilijk. We gaan gelijk op. Jet slaat een bal binnen de drie waar we allemaal even stil van zijn. Helaas maken we het niet af en gaat de set naar Sovico.

Op naar (hopelijk) de laatste set! Kione en Loes komen met frisse energie het veld in. We hebben het niet helemaal onder controle en beginnen wat meer fouten te maken. We zetten de knop weer om en halen alles uit de kast om deze set binnen te halen. Dit wordt beloond en we winnen de set met 26-24.

Hoppaa, de eerste overwinning van het seizoen is een feit. Op naar meer! Harry, bedankt voor het coachen en Kione, bedacht voor het invallen. Zaterdag 9 november spelen we thuis om 13:00 uur tegen Kalinko dames 2. Komen jullie ons aanmeldingen?

@Fysio Amersfoort.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT