Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - 4-0 winst!

Saturday 2 November 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Laat. Nog iets later. Wel héél erg laat. Dat is ongeveer een samenvatting van de (gewonnen!) wedstrijd deze woensdagavond tegen Dinto DS 3. Om half 9 zou deze wedstrijd in Warmenhuizen beginnen (voor degenen die niet zo sterk zijn in (volleybal)topo: Warmenhuizen ligt ergens in Noord-Holland, op ongeveer 1,5 uur rijden…). Maar ja, als de teams die voor je spelen er een spannende 5-setter van maken, wordt het natuurlijk wel héél erg laat: om half 10 (!) begonnen we met de wedstrijd. Onthoud: op woensdagavond. 

 

De tegenstander was duidelijk nog niet helemaal klaar voor zo’n late wedstrijd. Tijdens de eerste set serveerde Dinto welgeteld een stuk of 10 ballen in het net. Dus, een goed begin voor ons: 25-15 winst in de eerste set. De tweede set ging verder op dezelfde manier. Dinto had de service wel iets meer onder controle, maar wij konden goede passes afleveren. De tegenstander wist duidelijk niet helemaal meer waar ze het moesten zoeken. Ook de tweede set haalden we binnen: 25-13. 

 

Toen kwam de beruchte/beroemde derde set. Dinto bleef langer bij, maar door een aantal goed geslagen ballen van onze kant en fouten aan de kant van de tegenstander, konden we een gat slaan. Dinto kwam vervolgens weer even terug door een sterke service, maar we wisten ook deze set te winnen: 25-21. Nu de wedstrijd binnen was, wilden we natuurlijk meer: ‘zo laat op een woensdagavond spelen doen we alleen maar als we met 5 punten naar huis gaan!’. En ja hoor: ook de vierde set haalden we binnen. Iris had, net als een andere sets, een supersterke service met wel 4 aces op rij. De vierde set wonnen we wederom met 25-21. Vervolgens snel onder een (veel te hete) douch en naar huis. Mathilde super bedankt voor het invallen op deze woensdagavond! 

 

Volgende week zaterdag spelen we uit tegen Move DS 1, in Edam. Pas op maandag 18 november spelen we weer thuis, voor de eerste bekerwedstrijd tegen VIVES DS 1.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT