Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Westrijdverslag Dames 8 uit tegen Switch Utrecht (17 okt)

zondag 20 oktober 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 8

Afgelopen donderdagavond stond er om 21.30 uur een wedstrijd op de planning, uit tegen Switch Utrecht.
Nooit eerder hadden we een wedstrijd tegen hun gespeeld. Switch D6 heeft een groot team van maar liefst 12 speelsters. Wij waren met 7: Jessica was geblesseerd maar wel mee als toeschouwer en Karen was nog op vakantie.
 
Het eerste setje begon lekker. Al snel kwamen we op voorsprong waardoor we de set met 25-21 binnen haalden.
De tweede en derde set verliepen moeizamer en leverde winst voor Switch op, maar in de vierde set hadden we ons herpakt. Er werd weer meer gejuicht en plezier gemaakt met mooie rally's. Inmiddels was het 2-2 in sets en al 23.30 uur. We waren klaar voor de 5de set! 
Gauw waren we op voorsprong, 10-5 voor ons, maar Switch liet zich niet zomaar verslaan. De lange dames smashte langs ons blok, maar ook wij waren gebrand op de winst! Dus het werd nog spannend. De dames van Switch hadden ondertussen veel supporters (we waren als enige veld nog bezig) en werden enthousiast aangemoedigd. Ze liepen zo ver in dat onze voorsprong verdwenen was. Uiteindelijk met nog een aantal mooie aanvallen en services van ons, haalden we de laatste punten binnen!!

Moe maar met een heel voldaan gevoel, en de winst in the pocket, reden we weer richting Amersfoort.
Jammer dat we nu 4 weken geen wedstrijd hebben - kijken of we een oefenwedstrijd kunnen regelen; we zitten nu zo lekker in de flow... :-).
 
Namens Dames 8, Harmke (59)

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT