Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - 4-0 winst!

donderdag 10 oktober 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afbeelding Wedstrijdverslag Dames 1 - 4-0 winst!

De wedstrijddag begon afgelopen zaterdag met een hele leuk verassing: de wedstrijdtenues, pakken en tassen zijn er! Beter laat dan nooit in ieder geval, nu zien we er weer als een geheel uit. Jammer genoeg zijn de inspeelshirts wel een beetje groot. Een beetje groot? Stelt u eens voor: onze spelverdeler Maartje heeft een shirt in maat M dat ongeveer tot haar knieën komt en waar haar armen twee keer in passen. Wij hebben een sterk vermoeden dat het mannenshirts zijn. Misschien roepen we te vaak ‘Lekker mannen!’ tijdens het spelen en is dat een beetje te letterlijk genomen bij het bestellen van de shirts. Maar: we zijn nog steeds heel blij met de nieuwe kleding! 

In ieder geval, na alle opwinding over de tenues, moest de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen natuurlijk nog gespeeld worden. En u heeft de titel natuurlijk al gelezen: die wonnen we glansrijk met 4-0! Aan het begin van de eerste set moesten we even inkomen, maar daarna liep het als een trein. De eerste, tweede en derde set werden zo binnengehaald. Kione, Dimka en Amy leverden een sterke service pass af, Kiki sloeg de ballen bij de tegenstander op de grond en Dian en Britt scoorden vanuit het midden. Britt had tijdens deze wedstrijd duidelijk het prikballetje op positie 4 als favoriete manier om te scoren: de tegenstander kon er helemaal niks mee. Natuurlijk werd er aan de kant ook volop gejuicht en gezongen. 

En toen kwam de vierde set. Dat is even een verhaal apart, aan het eind van deze gewonnen set stond namelijk 25-06 op het scorebord! Dat zorgde vooral voor vreugde bij Iris, omdat het onder de tien houden van de tegenstander wordt beloond met een rondje bier van Marco. Door het bijhouden van het aantal gemaakte punten etc. door assistent-coach Richard hebben we zelf de precieze cijfers: Dimka heeft vanaf de 15 punten de set uitgeserveerd!! De tegenstanders wisten niet meer waar ze het moesten zoeken, getuige ook de uiteindelijke setstand. Een geslaagde laatste set en wedstrijd dus. Komende week spelen we uit tegen Zaanstad, in onze nieuwe tenue!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT