Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Mette Brons

maandag 8 april 2019

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Mette Brons

Wat had ik een super leuke middag! Omdat ik niet helemaal fit was kreeg ik als eerste een tas met een super leuk shirt met alle handtekeningen erop en een super mooie bal. We gingen toen bespreken met hoe ze het gingen aanpakken bij de wedstrijd. Het was gaaf en leerzaam om dat te mogen horen. We gingen daarna samen inspelen, de coach heeft me super goeie tips gegeven en ik vond het hartstikke leuk. Toen mocht ik de eerste bal serveren en de eerste rally meespelen, ik vond het wel een beetje spannend maar ik kreeg heel veel complimenten en daardoor was ik eigenlijk helemaal niet meer zenuwachtig. Ondanks dat ik niet helemaal fit was had ik het super erg naar me zin . Ik vond het heel gaaf om jullie te zien en te mogen spelen.

 

Bedankt!

 

Groetjes Mette.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT