Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza domineert in recreanten competitie

dinsdag 8 januari 2019

Wedstrijdverslagen - Recreanten

Binnen de recreanten competitie bestaan verschillende pools. Er zijn pools in de mix competitie, in de heren competitie en in de dames competitie. Forza vertegenwoordigt zichzelf aanzienlijk binnen deze recreanten stroo;
Vanuit Hoogland is afgelopen seizoen een team in de Mix poule, niveau 4 gestart. Genadeloos zijn zij gestegen naar de leidende plek en als winnaar van Mix 4 gepromoveerd naar Mix 3! Gefeliciteerd!
Het tweede team dat uit Hoogland afkomstig is, speelt in de Heren 1 competitie. De laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen stonden zij neus aan neus met het Forza Dreamteam, afkomstig uit Nieuwland. Deze twee 'lean, mean, running machine'-teams deelden de eerste plaats. Na de eerste wedstrijd tegen elkaar gespeeld te hebben, bleven de behaalde scorepunten exact gelijk en dus was de strijd nog niet gestreden. Tot het Heren team uit Hoogland zich, gedurende de competitie-avond vorderde, met kop en schouder boven het zogenoemde Dreamteam wist uit te torenen en veroverden zij de eerste plaats in het Heren 1 klassement. Gefeliciteerd Hoogladn! En gefeliciteerd Dreamteam met jullie mooie 2e plaats!
Dan hebben we uit Forza Hoogland nog 2 teams spelen in de Mix 2 competitie. Het ene team is al wat langer samen en laat zich steeds sterker - op zowel volleybal-technisch als mentaal vlak - zien binnen de competitie. Het tweede team is een nieuw team wat ook afgelopen seizoen nog twee nieuwe sterspelers heeft toegelaten. Beide teams zijn aan elkaar en aan de rest binnen de Mix 2 competitie, gewaagd. Een leuk en spannend spel kwam elke woensdag tevoorschijn. Succes komend seizoen!
Tot slot heeft Forza Nieuwland in het hoogste niveau van de Mix competitie een team spelen dat net als vorig jaar, ook nu de competitie domineerde. Maar óh wat een sportief, gezellig (en volleybal technisch hoogstaand) niveau laten de teams binnen de Mix 1 toch steeds zien. Een klassement waarbinnen de teams elkaar uitdagen, men elkaar helpt waar nodig en er veel lol en oprechtheid is. Maar er kan er maar één winnen; Forza natuurlijk! Gefeliciteerd.

Met een mooi sportief en groeiend volleybal seizoen achter de rug maken de recreanten zich vanaf deze week weer warm voor een nieuw seizoen. Op de maandag wordt er getraind in Hoogland, op de dinsdag in Nieuwland, om op de woensdag in de Juliana van Stolbergen sporthal zich weer te laten gelden binnen de reacreanten competitie. Een fantastisch seizoen gewenst allen!

Darja

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT