Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza N4-1 Kampioen!

zaterdag 15 december 2018

Wedstrijdverslagen - CMV

Afbeelding Forza N4-1 Kampioen! Vandaag waren ook voor N4-1 de laatste wedstrijden van de eerste helft. Dat deze meiden kampioen zouden worden, was eigenlijk al snel duidelijk. Eerder hadden ze dan ook al taart gegeten en allemaal een mooi hoodie met naam gekregen van de ouders. Zonder puntverlies begonnen ze vandaag tegen Touche, een team wat een enorme progressie heeft laten zien, en het onze meiden ook echt lastig kon maken. De eerste set werd nog door Forza gewonnen, maar de tweede set won Touche verdiend.
De tweede wedstrijd was tegen Keistad, en het was ook de enige wedstijd op dat tijdstip. Daardoor was het heerlijk rustig in de zaal, en konden de meiden geconcentreerd spelen en de overwinning naar zich toetrekken.
Mare, Gwen, Esmee en Amber, jullie hebben het super gedaan! Op naar niveau 5 :-) 


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT