Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Heren 1 - Thuis tegen PDK Huizen

dinsdag 20 november 2018

Wedstrijdverslagen - Heren 1

Afbeelding Wedstrijdverslag Heren 1 - Thuis tegen PDK Huizen
HEADQUARTERS
Forza Hoogland Heren 1
Geschreven door uw Forza verslaggever en een trouwe supportster
 
NR 7
17 november 2018
 
SUBJECT: Forza vs Huizen
TO: COMMANDING officers of the Technical Commission and our loyal readers

Na de afgelopen weken een niet al te best resultaat afgeleverd te hebben, 2 keer achtereen verlies, verwachtte men een rapport over de huidige situatie van het Forza Hoogland dat zo goed van start ging. Om objectiviteit te garanderen hebben wij als redactie gevraagd aan de vriendin van een teamgenoot om ons live te voorzien van commentaar. Om veiligheidsredenen kunnen we haar naam niet noemen maar ik mag vertellen dat het rijmt op pietske kekker. Dus mevrouw           begon de wedstrijd al scherp: "Gaan jullie in deze opstelling beginnen?" Nee            , dat is de mini van de maand Leon! Een van de gouden talenten uit de jeugdopleiding van Forza. Wij waren er klaar voor, Leon was er klaar voor, dus we konden van start met een knoeperd van een service van Leon. Na een spannende rally wonnen we het eerste punt en Leon kreeg de applauswissel.

Set 1. We gaan knallend van start en al gauw staat het 12-7 voor ons. Huizen staat onder druk en vraagt een time-out aan. Ook hierna pakken wij de punten, 18-14. Graag wil ik Tinus noemen in dit verslag. Hij rost de bal rechtdoor, scoort direct een punt en de trouwe supporter weet dan wat er komt: het vingertje! Het schuddende ik-heb-met-jou-afgerekend-vingertje, classic Tinus move. Toch lukt het niet om ons groot te houden, want Huizen loopt in met een goede service-serie. 20-20. Dan gaat het gelijk op, 21-21. Rik pakt de handjes mee maar ook huizen pakt een punt, 22-22. Huizen serveert fout, 23-22. Goede service van ons, 24-22. Dan moet het nu toch gedaan zijn? 2 kansen om de match te bepalen! Maar de druk is te groot, we komen er niet onder vandaan en verliezen de set: 24-26.

Beste W, wat vond je van de eerste set?

"Sterk begin van de eerste set, echter hebben jullie het laten lopen door lullige balletjes. Maar de tweede set gaan jullie winnen."

Met deze bemoedigende woorden knallen we set 2 in!

Set 2, 3 en 4 hoeven wij van de redactie met enkel dit commentaar te voorzien:

Forza maakt fouten, maar Huizen maakt er gewoon veel meer! Deze sets waren heel erg gelijk met elkaar, omdat er door het spel van Huizen niet echt meer een wedstrijd was. Ze waren gebroken in de tweede set. Daarom voorzien we u van het commentaar van              .

De sets volgens onze trouwe supporter:

2. "In deze set zie je dat de pass steady was. In ieder geval beter dan het eind van de eerste set. Daardoor krijgt de tegenstander geen grip op jullie. Op de paar momenten na in deze set dat de pass niet loopt, komt Prima Donna Kaas Huizen dan ook snel dichterbij." Forza wint met 25-17.

3. "Eigenlijk hetzelfde als in de tweede set. Gelukkig hebben jullie deze ook gewonnen omdat Huizen meer fouten maakte, maar ik voorspel dat jullie set 4 ook winnen als jullie die foutjes eruit halen." Setwinst voor Forza 25-21.

4. "Gewoon een kwestie van opruimen deze set. Dat laat de setstand ook wel zien: 25-14."

Nu al met al een klinkende 3-1 overwinning, wat het moraal goed doet na een tijd van mindere resultaten. Ik wil graag              bedanken voor haar commentaar en natuurlijk u, de trouwe lezer, voor het wederom lezen van dit verslag. Volgende week zijn wij om 16.30 uur te vinden in de Amerena. De Derby! Wij hopen tot dan!

Forza HEREN 1 Journalisten
 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT