Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / David Geluk

maandag 12 maart 2018

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding David Geluk Ik ben David Geluk, 10 jaar, ik speel in N6-1 en ik ben Mini van de maand. Zaterdag 10 maart mocht ik meespelen met Heren 1.
Toen we aankwamen werden we ontvangen door Remco. Ik kreeg een shirt met mijn naam er op. Ik trok hem aan en daarna gingen we nog even kijken bij de wedstrijd die voor ons was. Toen de wedstrijd afgelopen was, gingen we het veld op om de warming-up te doen. Het was heel leuk met de muziek! Daarna gingen we inspelen. Ik ging even volleyballen met de coach, want de Heren 1 gingen even smashen… dat ging superhard.
Ik mocht de eerste opslag van de wedstrijd doen. Dat ging gelukkig goed. Daarna mocht ik de rally meespelen. Helaas... die punt was voor de tegenstander, Unicornus. De rest van de wedstrijd mocht ik op de spelersbank meekijken en aanmoedigen. Helaas hebben ze de wedstrijd met 4-0 verloren. Ondanks dat, heb ik er heel veel plezier in gehad. Het was een leuke en spannende wedstrijd om te zien!
Aan het eind kreeg ik nog een oorkonde en een bal. Daar mocht iedereen zijn handtekening, naam en nummer op schrijven. Het was een top dag en ik ben heel trots dat ik mini van de maand mocht zijn!
David Geluk

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT