Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Gehoord aan de Nieuwland-Bar (februari 2018)

woensdag 14 februari 2018

Nieuws - Aan de bar

Afbeelding Gehoord aan de Nieuwland-Bar (februari 2018) GEHOORD AAN DE SFEERVOLLE NIEUWLAND-BAR
 
De barmensen van sporthal Midland [Keistad] de spontane actie van de dames 1 aanvoerder Dimka om de vele lege glazen op te halen niet kon waarderen. Hoewel het erop leek dat het van een lange afstand naar de bar toe goed leek te gaan was er geen glas meer heel tijdens de overhandiging aan de bar. Voor een live verslag hiervan kunt u bij het dames 4 team terecht…..
 
De trouwe zaalwacht Dickmans negerzoenen [H-4] weer spontaan jarig werd tijdens zijn dienst aan de Nieuwland-bar. Ook wist hij het elektronisch scorebord zo perfect op te ruimen dat deze na ruim 1 uur zoeken weer boven water kwam…..
 
De Bietenbal voor vele Forza leden een veel te gezonde snack blijkt te zijn. Het krokante kipstukje blijkt wel een schot in de frituur roos.
 
In de maand Maart gaat naar alle waarschijnlijkheid het 1000ste Broodje kipcrush verkocht worden. Uiteraard is er voor de besteller een fraaie attentie…..
 
De sympathieke dames 1 Coach Marco zorgde voor een heerlijke vernieuwing van het drankje Niks wat in 2018 alweer 94 keer genoemd werd. Tot grote hilariteit van de Heren 2 werd de spontane Michiel van Eekelen [tot zijn pittige tegen zin] de grote koploper om dit mooie woord NIKS 6 keer uit te spreken in 2 uur tijd. Gelukkig was Michiel wel het eerste uur vrij van school de volgende dag…..
 
Martijn [H-1] nog altijd geen taxi naar huis neemt als hij in de late uren de sfeervolle Nieuwland-bar verlaat…..
 
Kjeld [H-2] ook een leuk geld bedrag won op een gouden plak van een Nederlandse schaatser. Voor het gewonnen bedrag kunt u bij hem terecht…..
 
De opkomst van de ledenvergadering  ruim 80% hoger was dan de vorige keer…..
 
Het mooie carnaval bij de Heren 1 ook diepe sporen na liet. Op een maandagavond training werd er kansloos met 4-0 verloren van de Heren 2. Of deze het carnaval overgeslagen hebben is bij de schrijver van deze rubriek niet bekend…..
 
Het sfeervolle Dames 3 team weer koploper is in de 1e klasse D. Op dinsdag 20 februari [21:00 uur] staat de beladen wedstrijd tegen het goed op dreef zijnde Dames 4 op het programma waar de coach Jouke veel vertrouwen in heeft op een goed resultaat de toegang is gratis…..

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT