Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland DS 4 - Lovoc DS 1

zondag 3 december 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Afbeelding Forza Hoogland DS 4 - Lovoc DS 1 Forza Hoogland DS 4 - Lovoc DS 1

Zaterdag 2 december, een mooie dag om weer punten te pakken!

Na 2 weken geen wedstrijd gehad te hebben  mochten we eindelijk weer aan de bak! Mede dankzij de goede verzorging van Fysio Amersfoort zijn we ook bijna van al onze blessures verlost en hebben we een bijna compleet team!

De voorbespreking was duidelijk en we wisten wat ons te doen stond. Tijdens het warm spelen merkten we al dat dit een leuke wedstrijd zou gaan worden en we aan elkaar gewaagd zijn.

De eerste set begonnen we goed. Er waren mooie rally's en de ballen werden er goed ingeslagen. We stonden aardig wat punten voor toen we Lovoc wat punten terug lieten komen. Ons spel werd wat rommeliger, waardoor Lovoc beter in het spel kwam. Lovoc had een sterk blok staan, maar Femmie wist dit met mooie prikballen te ontwijken. We winnen de set met 25-20!
De tweede set ging vanaf het begin minder goed. We wisten niet hoe we om het blok heen moesten slaan, pakten ballen voor elkaar weg en speelden rommelig. Na een achterstand ging de knop om en pakte we het spel weer op. Helaas was dit te laat om de set te winnen en eindigde de set met 16-25.
Op naar de volgende set! Van een achterstond klommen we omhoog en vochten we tot de laatste punten. Een spannende set die we winnen met 27-25.
Met een 2-1 voorsrpong wilden we maar 1 ding en dat is de laatste set ook winnen. Anouk ramde de ballen er hard in, Ilona blokte Lovoc goed af en Annette dook het hele veld door om de ballen op te rapen. Dit wordt beloond en we winnen de set dan ook met 25-18! Hoppa!

Na een slechte start dit seizoen klimmen we nu weer omhoog en slepen we punten binnen. Op naar de wedstrijd van vrijdag waar we dit hopelijk weer kunnen voortzetten!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort




Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT