Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Unicornus Dames 1 - Forza Dames 4

dinsdag 3 oktober 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Vrijdagavond 22 september om 19:15 uur klonk het fluitsignaal van de eerste competitie wedstrijd. Let's go!

De eerste set begonnen we sterk. Na een mooie service serie van Mathilde stonden we 7-0 voor. Goed begin! 

Unicornus werd wakker en kwamen in steeds meer in het spel, waardoor wij soms wat gingen rommelen. Na spannende punten slepen we de set binnen met een stand van 28-26. Hoppa!

Met dezelfde opstelling begonnen we  fanatiek aan de tweede set. Mooie, spannende rally's zorgden voor een leuke set met winst voor ons! 25-19

De derde set.. Dit moet ons lukken toch? Maar helaas, we gingen meer rommelen en de aanval scoorde niet. Unicornus werd juist steeds fanatieker en haalden veel ballen van de grond. Onze koppies gingen af en toe hangen, waardoor we minder scherp werden. Unicornus wint de set met 25-22. 

De vierde en hopelijk laatste set.. Helaas kwamen we er ook nu niet doorheen. We liepen achter de feiten aan en wellicht sloeg de vermoeidheid toe. Unicornus speelt goed en haalt de set binnen met 25-20.

Op naar de vijfde set! Na weer een mooie service serie van Mathilde stonden we een aantal punten voor. Uiteindelijk weet Unicornus dit om te zetten en slepen zij de set binnen.

Klaar voor een nieuwe week om te trainen en voorbereiden op de volgende wedstrijd. Woensdag 4 oktober spelen we tegen Forza dames 3 om 19:30 uur in Nieuwland. Zien we jullie dan?


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT