Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Werkgroep Techniek Senioren

zondag 21 mei 2017

Nieuws - Techniek

Afbeelding Werkgroep Techniek Senioren Afgelopen weken hebben wij met alle betrokken trainers gekeken naar een herindeling van de dames- en herenteams. Op basis van intensieve trainingen en een evaluatie hierop zijn er keuzes gemaakt voor het nieuwe volleybalseizoen.
 
Door studie/verhuizing vertrekken er ook dit jaar bij de senioren weer enkele spelers/speelsters.
Daarentegen trekken we als vereniging ook weer diverse nieuwe leden aan bij de senioren. Komend seizoen hebben we bij de dameslijn maar liefst 9 teams die aan de competitie deelnemen. De herenlijn zal starten met 5 teams.
 
Zowel bij de heren als dames worden diverse jeugdspelers toegevoegd binnen de groeilijn en komen  er eigen talenten naar de selectieteams (H1 en D1).  Een ontwikkeling die past binnen de visie van Forza.
 
Dames 1 loopt tegen het feit aan dat een aantal speelsters stoppen bij Forza. Dit komt door diverse redenen als sociale keuzes i.v.m. werk, studie, reistijd of om relaxter te kunnen ballen.
 
Voor Heren 1 geldt dat nagenoeg iedereen blijft, aanvulling komt voornamelijk vanuit de eigen club.
Met Heren 2 staat er een jong team wat de aankomende jaren kan groeien.
 
In de afgelopen weken zijn de kaders van de teams met de individuele speelsters en spelers  besproken en hiermee is de invulling van het overgrote deel van de teams rond, waarbij binnen een aantal teams nog posities kunnen/worden aangevuld.
 
FORZA gaat voor groei en zoals het beleid is willen wij groeien vanuit de eigen vereniging waar mogelijk is en vervolgens open posities aanvullen met aanwas van buitenaf.
 
De competitie is dan wel afgerond maar wij zitten niet stil. Sterker nog, de teams zijn al weer druk aan het trainen voor het aankomende seizoen. Nog een paar weken en dan genieten  we van een korte zomerstop om ons op te laden voor weer een mooi volleybalseizoen!
 
Groet vanuit de werkgroep Techniek

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT