Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / 3-2 voor Forza

woensdag 15 februari 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 4

Helemaal naar Hoofddorp gereden voor een wedstrijd om 9 uur s' avonds, met een klein team en veel blessures...
 

Toch begonnen we fris aan de eerste set omdat we de punten nodig hadden. We zaten er niet lekker in en de energie was ver te vinden. Toch knalde Danique er een paar mooie ballen in wat ons nog een beetje hoop gaf. Uiteindelijk hebben we de set met 25-15 verloren.. 

Met een kleine teleurstelling van de verloren eerste set probeerden we toch positief de tweede set in te gaan. 

Het begin ging goed, we hadden een kleine voorsprong maar veel van onze services gingen fout waardoor we cruciale punten verloren.. De tegenstander had een hele sterke service en wist de ballen goed in de hoeken te leggen aan onze kant. Weer zakte de moed ons in de schoenen, wel knalde onze invalster Dian er een paar mooie ballen in wat er voor zorgde dat we deze set niet dik  verloren maar met 18-25.

Nu hadden we wel door dat we echt even moesten knallen wilden we nog een paar puntjes pakken, de voorspelling voor de wedstrijd was 3-2, dus dat moesten we dan nu gaan waarmaken. We kregen een steeds grotere voorsprong en de zijkant werd ook steeds enthousiaster wat de meiden in het veld erg hielp! Toen kwam onze lisa met een top service, want zo stonden we eerst 7-8 achter en daarna toch mooi 16-8 voor. Dit hadden we echt nodig!! Daarna had Danique een paar mooie aanvallen wat de voorsprong steeds groter maakte. Britt maakte de set af met een prikballetje. Zo wonnen we deze set met 25-11!

We hadden niet veel publiek, eigenlijk alleen ons team aan de zijkant, maar zij produceerde herrie alsof de hele tribune vol zat! Dit zorgde ervoor dat we de vierde set ook weer knallend begonnen! We kregen steeds meer door hoe de tegensander speelde dus alle prikballen vanuit hun kant hadden we allemaal op tijd  door wat zorgde voor paniek bij hun en voorsprong bij ons, heuj!!

Ook onze invalster Dian wist precies waar ze de bal moest neerleggen voor 100% score! We zaten in een lekkere flow en hadden bij 19-10 wel door dat er een vijfde set aan zat te komen. En dat was uiteindelijk ook zo want ook deze set wonnen we weer dik met 25-13.

Met een korte pauze ertussen moesten we meteen door met de belangrijkste set van de wedstrijd. We zaten nog in onze flow van de vorige set waardoor de eerste puntjes makkelijk gingen. Het werd erg spannend en zo stonden we 12-14 achter.. De kant zag de set al als verloren, maar de tegenstander sloeg de service gelukkig in het net!! Wat ons hoop gaf!! En jahoor Marjolein sloeg er een paar mooie ballen in en zo wonnen we de laatste set met 17-15!

Klopte de voorspelling toch wel, 3-2 voor Forza!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT