Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland Eindfeest 2016-2017 [UPDATE]

dinsdag 2 mei 2017

Nieuws - Evenementen

Afbeelding Forza Hoogland Eindfeest 2016-2017 [UPDATE]
Vanaf 18.30 uur zal er een heuse verenigingsbarbecue plaatsvinden! Na de spannende P/D wedstrijden, die ook op 6 mei worden gespeeld, kan iedereen aanschuiven om gezellig met elkaar te BBQ'en!
Een kaartje voor het Eindfeest inclusief Eindvlees, kost € 30,- (2 consumpties inbegrepen).
 
Iedereen die niet mee wilt eten, kan vanaf 21.00 uur terecht om te feesten. Een kaartje voor alleen het Eindfeest, kost € 7,50 (2 consumpties inbegrepen).
 
We hopen jullie allemaal te zien op 6 mei!
 
De Feestcommissie
=====
=====

Geheel volgens traditie, zal ook dit jaar weer een eindfeest georganiseerd worden om het volleybalseizoen af te sluiten. De eerste voorbereidingen hiervoor zijn begonnen en we kijken er alweer naar uit.

Dit jaar is het eindfeest op zaterdag 6 mei 2017.
Locatie De Plank in Hoogland-West.

 
Hoe gezellig het elk jaar ook is, we missen toch ook een hoop mensen. Dit vinden we erg jammer. Het eindfeest moet een feest zijn voor íeder lid van de vereniging. Daarom willen we jullie vragen om ons te vertellen wat voor jou het perfecte eindfeest zou zijn!
 
En dit hoeft zeker niet het standaard format ‘zaaltje-dansje-drankje’ te zijn, maar denk bijvoorbeeld ook aan een ‘verenigingsbarbecue’, of een 'rolschaatsdisco'. Voor ons is niks te gek en alle ideeën zijn dan ook meer dan welkom.
 
Dus geef jouw ideeën aan ons door via evenementen@forzahoogland.nl en wij nemen deze mee bij het organiseren van het perfecte eindfeest!
 
Meer informatie over het eindfeest volgt…
 
Groeten,
De Feestcommissie                        

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT