Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza MA1 - Gemini Ma1

zondag 22 januari 2017

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Afbeelding Wedstrijdverslag Forza MA1 - Gemini Ma1 Met een zwaar seizoen achter de rug begonnen we alsnog met volle moed en kracht aan onze eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen! De eerste verassing begon met de nieuwe inspeelshirtjes, waar we natuurlijk super blij mee waren ;). In de eerste set pakten we de eerste paar punten, maar de tegenstanders kwamen toch algauw dichterbij, mede door het maken van onze eigen fouten. Uiteindelijk haalden we onze eigen fouten er toch gauw uit en hielden we de tegenstanders onder de 10 punten met een eindstand 25-9.

De tweede set, met nieuwe wissels, hielden we tegenstanders net niet onder de 10 punten. Omdat de tegenpartij niet een erg sterke aanval had, konden we meer onze aanvallen uitproberen als omloop balletjes. De service van de tegenpartij was op sommige momenten toch best sterk, wat hierdoor toch een aantal verloren punten opleverden.

De 3de set ging ons gemakkelijk af met een eind stand van 25-7. Op dit punt vonden we de wedstrijd toch al gauw saai worden. Aan het begin van de 4de set was onze eigen serves toch (misschien door de zwakke tegenpartij) een beetje verzwakt. Maar ook in deze set was de verdediging en de aanval van de tegenpartij niet sterk genoeg en eindigde we de set met 25-6.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT