Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Hoera, we zijn kampioen

dinsdag 20 december 2016

Wedstrijdverslagen - Meisjes C4

Afbeelding Hoera, we zijn kampioen Mc4 kampioen!
Iedereen uit Mc4 is heel trots op het behaalde kampioenschap. We hadden dit bij de start van de competitie absoluut niet verwacht. We speelde in de 2e klasse en door deze overwinning zijn we nu naar de 1e klasse gepromoveerd! Hier zijn we erg blij mee al zal het allemaal een stuk uitdagender worden.
Ons team bestaat uit zes mensen: Nora, Karlijn, Isabella, Iris, Mara en ik (Liefke). Bij de training kan Nora er helaas niet bij zijn en dan trainen we met een ander meisje. Helaas
kan zij niet meespelen met de wedstrijden. We zijn dus een klein team en als er iemand niet kan spelen, dan zijn we gelijk met vijf mensen. Dit is net genoeg om te mogen spelen….en een keer hebben we dus ook de wedstrijd niet mogen spelen, omdat er te weinig mensen waren. Toch zijn we kampioen geworden! Volgens mij komt dit doordat wij steeds beter als team zijn gaan spelen, al bleek het elke wedstrijd weer lastig om de concentratie vast te houden.
 
Dit is voor mij het eerste jaar dat ik volleybal en ook in dit team zit. Hierdoor is het nog leuker om kampioen te worden. Ik hoop dat we als team nog lang bij elkaar blijven en dat we in de 1e klasse ook ver kunnen komen met elkaar. We beseffen nu wel dat het lastiger wordt en dat we ook niet alles meer kunnen winnen zoals dit.
Zo’n klein team en kampioen? Dat is toch geweldig!
Liefke Brons uit Mc4
 


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT