Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / De Thuiswedstrijd

vrijdag 16 december 2016

Nieuws - Evenementen

Afbeelding De Thuiswedstrijd 10 December 2016 zal de boeken ingaan als weer een geslaagd Forza feest.

Dát gevoel,
Díe mensen,
Dé locatie.

Ogenschijnlijk een vrij normale wedstrijddag in Sporthal Nieuwland, maar niets bleek minder waar.
Na wat voor velen de laatste thuiswedstrijd voor de kerst was, zat de sfeer er al lekker in. De voorbeschouwing voor de echte Thuiswedstrijd die nog zou plaatsvinden die avond, was begonnen. De kantine werd versierd en tafels en stoelen werden aan de kant geschoven. 

Toen de DJ's (enorme dankbaarheid voor de bijdrage van Drive In Maximum!) hadden opgebouwd, moest men nog even op gang komen. Langzaam maar zeker werd er richting de dansvloer bewogen, terwijl de laatste feestgangers binnen druppelden. De standaard verlichting ging uit, de lichtshow ging aan. Meer en meer voetjes kwamen van de vloer, maar toen het officieuze clublied van Forza ineens door de speakers knalde, zette iedereen zijn tanden in deze Thuiswedstrijd en werd er niet meer losgelaten.

Klik hier voor de foto's.

Nu kunnen we terugkijken op een glansrijke overwinning van de leukste vereniging van Nederland: Forza Hoogland.
Wij willen iedereen bedanken voor hun bijdrage aan dit geweldige evenement: Willem voor uiteraard weer een puike organisatie van de horeca, handbalvereniging Fidelitas voor de samenwerking en de levering van uitstekend barpersoneel, nogmaals duo Max en Max alias Maximus voor een dansbaar en visueel spektakel, maar bovenal willen we jullie, iedereen die aanwezig was, bedanken voor een zeer gezellige avond!

De Feestcommissie

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT