Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Smashers D1 - Forza Hoogland D5

zondag 11 december 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 5

Afbeelding Wedstrijdverslag Smashers D1 - Forza Hoogland D5
Afgelopen vrijdag 9 december stond een late avondwedstrijd op de planning: Smashers DS1 tegen Forza Hoogland DS 5. Een (waarschijnlijk) redelijk sterke tegenstander die op de tweede plaats staat.

De eerste set ging het gelijk op. Telkens pakten de Smashers een paar puntjes, waarna wij weer terug kwamen. Zo ging het door tot ongeveer 18-18. Hier hadden wij een flinke dip, waardoor de Smashers uit konden lopen. Ondanks dat we het nog probeerden, eindigde de set in 25-19 voor de Smashers.
 
De tweede set begonnen we sterk. Door een aantal sterke services kwamen we op voorsprong. Daarna hadden de Smashers jammer genoeg ook een sterke service, waardoor we de voorsprong weer kwijt raakten, ondanks dat Annette er verschillende ballen lekker in heeft geslagen. Ook deze set ging naar de Smasher, met 25-17.

De derde set waren we redelijk de weg kwijt. Passjes kwamen niet aan bij de setupper, als er aangevallen kon worden gebeurde dit niet voluit en er was weinig wil om te winnen. De Smashers waren hier erg blij mee en pakten hun kansen bij de service en de aanval. Zodoende verloren we deze set met 25-7.

In de laatste set wilde iedereen alles op alles zetten. Dan in ieder geval die prognose maar waar maken! We gingen goed de set in, met meer enthousiasme dan eerst. Echter, de Smashers waren al zo overtuigd van hun winst en wij waren toch niet fanatiek genoeg. Ondanks een goede service serie van Mirthe, trokken wij niet aan het langste eind. De Smashers pakten deze set met 25-18.

We hebben het geprobeerd op verschillende manieren, maar uiteindelijk waren de Smashers toch te sterk. De volgende keer beter, natuurlijk met onze sponsor Fysio Amersfoort!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT