Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

donderdag 27 oktober 2016

Nieuws - Bestuur

Afbeelding Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) Op de ALV in november 2015 is het besluit genomen om onze vrijwilligers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te laten aanvragen.
Een VOG is een verklaring van het ministerie van Veiligheid en Justitie waaruit blijkt dat het gedrag uit het verleden van een persoon geen bezwaar oplevert voor het ge-vraagde doel, bijvoorbeeld het werken met minder-jarigen bij een sportvereniging. Een Verklaring Omtrent het Gedrag staat ook wel bekend als Bewijs Van Goed Gedrag.
 
Waarom is een VOG belangrijk?  Het is belangrijk dat iedereen, en met name minderjarigen en kwetsbare groepen, in een veilige omgeving kunnen sporten. Als sportvereniging hebben we de plicht om maatregelen te nemen die seksuele intimidatie kunnen voorkomen. Een VOG geeft meer zekerheid over het verleden van bijvoorbeeld (nieuwe) trainers, leiders of verzorgers. En het vermindert de kans dat personen, die eerder in de fout zijn gegaan met kinderen, een functie bij de sportvereniging kunnen uitoefenen. Met deze stap laten we zien dat we de veiligheid van onze leden serieus nemen. 
 
Voor het aanvragen van de VOG maken we gebruik van de gratis VOG-regeling van het NOCNSF.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT