Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Taurus Ja2 – Forza Ja1

zondag 9 oktober 2016

Wedstrijdverslagen - Jongens A1

Afbeelding Wedstrijdverslag Taurus Ja2 – Forza Ja1 Het was de 2de wedstrijd van het seizoen en de jongens moesten spelen tegen Taurus. De jongens hadden er zin in, echter hadden ze geen coach. Gelukkig speelde de Ma1 in de dezelfde hal voor hun eigen wedstrijd. Zodoende werd de coach verantwoordelijk gemaakt voor beide jeugdteams.
De eerste set begon een beetje onwennig. Che moest op diagonaal spelen en de paas kwam niet altijd even goed aan. Halverwege deze set begon de libero meer passes op te eisen en werd er hard geknokt om punten te halen, helaas werd de set verloren met 28-26.
De 2de set hebben ze binnengesleept met 23-25. Na een lange set die erg gelijk opliep, trok Taurus aan het kortste eind. Onze stabiele service, de geslepen aanvallen en het ijzersterke blok van Tiago moesten er gewoon voor zorgen dat de set werd binnengehaald.
De 3rde set eindigde net zo spannend als de rest, met een score van 26-24 in het voordeel van Taurus. Nadat het 2-1 stond, elke speler op verzoek van het management al had gespeeld, werd het tijd om de laatste set binnen te slepen. Na deze 3 sets was de nieuwe temp coach ervan overtuigd dat hij een winning team had opgesteld voor de laatste set.
En gelijk had hij, met aanwijzingen van de kant, goed getimede wissels en gemotiveerde spelers werd de laatste bloedstollende set binnengehaald met 26-28. De jongens hebben er hard voor moeten knokken en waren blij met het gelijkspel. Taurus was niet tevreden en drupte van het veld, Forza was de morele winnaar van de wedstrijd. Het was leuk om ze te mogen coachen en ik verwacht dat deze jongens ver gaan komen.
Joep

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT