Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza MA1 – Limes MA1 01-10-2016

dinsdag 4 oktober 2016

Wedstrijdverslagen - Meisjes A1

Door de goed verloren wedstrijd van vorige week zaterdag gingen we alsnog met goede moed de wedstrijd in. We hadden nog nooit gehoord van de club van onze tegenstanders dus hadden we niet een goed idee wat we konden verwachten. Gelukkig hadden we onze invallers Emma en Joyce om het team te versterken.

De eerste set liep helaas niet goed. De eerste service rally was te sterk. De paas was er niet waardoor we zelf niet konden aanvallen. Ook waren er een redelijk aantal service fouten bij ons. Mede door dit, maar ook door onze zwakke verdediging, hebben we de eerste set zwaar verloren.

De tweede set daarentegen hadden we kans op winnen. Doordat we onze aanval terug pakten stonden we redelijk voor. We zagen al gauw dat er paniek bij de tegenstanders ontstond. Helaas door gebrek aan enthousiasme en een zwakke verdediging verloren we ook deze set. We maakte wel weer minder serves fouten.

De 3de set verliep hetzelfde, maar was weer niet genoeg om te winnen. Janne en Ilse hebben beide goed de set-ups neer gezet ondanks dat er af en toe een zwakke paas was. Al onze aanvallers deden het goed, met name een paar mooie acties van Emma. De goede blokverdediging van Dirkje en Emma hebben ons mooie punten opgeleverd.

De 4de set verliep weer wat minder. Maar iedereen had duidelijk zijn laatste energie ingezet om nog een aantal punten te scoren.

Uitslag 0-4

Isabel (MA1)

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT