Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Stef de Mare mini van de maand oktober 2015

dinsdag 3 november 2015

Nieuws - Mini van de Maand

Wedstrijd verslag Forza HS1 - MOVE HS1

In de eerste set komt Forza al snel op achterstand, de middenman van MOVE scoort veel Forza staat al snel 02-07 achter. Maar Forza vecht terug tot 5-11 (time out Forza). Maar de pass loopt niet en de tegenstander blokkeert goed.
Forza scoort niet, maar maakt wel fouten. Eind stand eerste set 12-25.

In de tweede set begint Forza wat beter van 1-3 komen we gelijk tot 3-3. Er wordt gespeeld met veel strijd en minder eigen fouten maar we hebben nog geen antwoord op MOVE op 10-13 volgt de time out Forza. Na een mooie strijd wordt het 13-14. Frank maakt met een mooie sprong service15-15. 
 
De derde set loopt beter, even staat Forza voor 4-1 en 7-6, maar dan stagneert het en wordt de eerste time out aangevraagd op 7-9 en op 8-14 volgt de 2e time out. Het lukt Forza niet de wedstrijd te keren en ook deze set wordt verloren 16-25.

In de laatste set heeft de tegenstander een sterk blok, dus is het moeilijk scoren met onze aanval, maar de wedstrijd gaat gelijk op en Forza komt voor 8-7! Forza zit beter in de wedstrijd en bied goed tegenstand maar ze zijn niet sterk genoeg voor het aanvallende geweld van MOVE (9-15). Op 15-19 volgt een time out van Forza en daarna worden er nog een paar punten door ons gemaakt maar MOVE wint ook de laatste set met 18-25.

Ik vond het heel leuk om mini van de maand te zijn, jammer dat jullie verloren hebben!
 
Groeten,
 
Stef de Mare

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT