Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.

Nieuws / D5 wedstrijdverslag Mooie 3-1 winst!

Monday 14 November 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 5

Afbeelding D5 wedstrijdverslag Mooie 3-1 winst!

De eerste thuiswedstrijd van Dames 5 was afgelopen zaterdag een feit. Lees hieronder hoe de wedstrijd is verlopen. Iedereen bedankt voor de aanmoediging!

Wedstrijdverslag: zaterdag 12 november, 14.30 uur, Sporthal Nieuwland. Forza Hoogland Dames 5 - AVV Keistad Dames 5 Hoewel het wedstrijd seizoen al ruim twee maanden bezig is, had Forza Dames 5 afgelopen zaterdag pas haar eerste thuiswedstrijd. Tijd om te laten zien dat de vele trainingen van afgelopen maanden hun vruchten al hebben afgeworpen! De eerste set begon goed, de dames wisten een ruime voorsprong te creëren. Helaas zakte het spel halverwege de set in, waardoor Keistad gevaarlijk dichtbij een overwinning kwam. Hierdoor werd het einde van de set opeens nog heel spannend, maar gelukkig wisten de dames toch aan het langste eind te trekken en sleepten ze de set binnen met 27-25.

De tweede set begon een stuk minder goed. In plaats van een grote voorsprong, kreeg Forza nu te maken met een fikse achterstand. In het begin lieten ze ruim 10 punten liggen tijdens een sterke service beurt van Keistad. Hoewel Forza zich vol inzette om de achterstand in te halen, was dit helaas niet genoeg. Het lukte de dames de achterstand te halveren, maar de set ging met een eindstand van 25-20 toch naar Keistad.

Gelukkig wisten de dames zich in de derde set weer te herpakken en deze werd dan ook gewonnen met 25-21.

In de vierde set had Forza de smaak helemaal te pakken en deze set werd gewonnen met een ruime voorsprong van 10 punten! Door deze mooie 3-1 overwinning staat Forza Dames 5 inmiddels op de 6e plek in de poule, ondanks dat ze pas 3 wedstrijden heeft gespeeld! Samen met onze sponsor Fysio Amersfoort op naar de top 3!