Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.

Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 8 tegen Switch Hooglanderveen D3 thuis (11 jan)

Wednesday 15 January 2020

Wedstrijdverslagen - Dames 8

Afbeelding Wedstrijdverslag Dames 8 tegen Switch Hooglanderveen D3 thuis (11 jan) Vandaag de wedstrijd tegen de nummer 1 in de poule. En onze jaarlijkse "familie-kijk-wedstrijd" (wij willen ook wel eens spelen met publiek).
De training ervoor hard getraind, met Bas, op de aanval en het blok zetten.
Doel: lollybal (en kregen prompt allemaal een lolly van Bas) én we pakken een punt van de tegenstanderl. Switch Hooglanderveen heeft nl. het hele seizoen nog maar 1 punt laten liggen, dus dat wordt een uitdaging!

De wedstrijd voor ons liep uit. Gezamenlijk nog even de heren aangemoedigd om vervolgens een lekkere start te maken met onze eigen wedstrijd.
Actief warm gelopen en ingespeeld en de eerste set kon beginnen.

Eerste set startte lekker. We kwamen 6-2 voor op Switch Hooglanderveen. Na een time-out van hen, haalde ze ons weer in en stoomden door, waardoor we de set verloren met 16-25.

De tweede set ook een goede start. Toch verliep de wedstrijd aan onze kant wat rommelig. Wel langere rally's en balletjes van de grond gehaald: "Love the ground!".
Helaas liep de servicepass niet lekker, waardoor uiteindelijk ook de 2de set verloren werd met 20-25.

De derde set opnieuw voorsprong, die we de hele set wisten vast te houden. Ondanks de 3 time-outs van de tegenstander (ik wist ook niet dat dit mocht), gewonnen met 25-20. Yes, ons doel bereikt. Nieuw doel: een tweede puntje!

Ook 4de set startte vooruitstrevend. Echter Switch Hooglanderveen vond 1 punt verliezen wel genoeg.
De verdediging en aanval liep niet meer zo lekker als in de derde set. Ook een derde time-out van onze kant (goede actie Wim) mocht niet meer baten. Uiteindelijk 12-25 verloren.

Al met al een uitslag van 1-3, doel behaald! Wij zijn blij en trots en maken een leuke teamfoto... met de lollies.
En we bedanken uiteraard ook ons publiek.