Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wat een seizoen, Dames 2 is kampioen

zondag 22 april 2018

Wedstrijdverslagen - Dames 2

Afbeelding Wat een seizoen, Dames 2 is kampioen

Forza Hoogland dames 2 kampioen!!

 

Het volleybalseizoen zou dit jaar in teken staan van leren en gewoon lekker spelen. Handhaven in de eerste klasse was dan ook de doelstelling voor dit jaar, voor het tweede dames team van Forza Hoogland.

Maar wat gebeurde er.. rond december stonden ze ineens op de derde plek. Misschien dan toch gaan voor promotie? De tweede plek was nog goed te halen. En dan zouden de dames nog Promotiewedstrijden (PD) kunnen spelen. 

Toen de dames uit Haarlem, die op dat moment op de eerste plaats stonden,  4-0 hadden verloren, veranderde de hele zaak. Het kampioenschap was ineens mogelijk voor de Hooglandse dames. 

 

En afgelopen weekend was het dan zover. Er stond een kampioenswedstrijd op het programma. Niemand had dat zien aankomen. Echter was er nog wel één hele zware taak te volbrengen. Er moest 4-0 gewonnen worden tegen de nummer drie op de ranglijst. En dat kon niet in het eigen thuishonk, maar dat was uit in Amstelveen. 

Met vijf auto’s vol geladen, vertrokken de dames vanuit de Kolk. 

Er werd echt subliem gespeeld. Er werd super goed verdedigd, waardoor er ook heel hard aangevallen kon worden. De eerste drie sets waren inmiddels gewonnen en de laatste set was in volle gang. Op de stand van 16-24, betekende dat er nog één punt gewonnen moest worden. U kunt zich vast goed inbeelden, hoe het was, toen die punt gescoord werd. De vreugde barste los en ‘kampioenen kampioenen’ klonk nog tot de late uurtjes. 

 

Sponsor Bectro bedankt! 

Forza Hoogland dames 2 KAMPIOEN!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT