Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland DS2 - Salvo '67 DS1

donderdag 16 maart 2017

Wedstrijdverslagen - Dames 2

Forza Hoogland DS2 - Salvo '67 DS1

Onder het motto van 'beter laat dan nooit', hierbij het wedstrijdverslag van afgelopen zaterdag.

Voorafgaand aan de wedstrijd wisten de dames van Forza dat ze alle punten nodig hebben, om een kampioenschap waar te kunnen maken. Dus dat betekend een 4-0 overwinning. Maar is dat haalbaar? Wel als we goed spelen en laten zien wat we in de training ook laten zien.
Gekeken naar de vorige uitslag tegen Salvo '67 waren alle standen rond de 20. Het doel voor deze wedstrijd; houd ze onder de 18.

De wedstrijd begint en al gauw hebben we door, dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan. We maken veel onnodige fouten en Salvo speelt gemakkelijk mee. Pas op het allerlaatst worden we wakker geschud. En maken we de set af met 25-22. Doel helaas dus niet gehaald, maar de set is binnen.

Tweede set; het gaat duidelijk beter dan de eerste set. We zien waar de gaten liggen en spelen minder angstig. In deze set weten we wel het doel te behalen en komt de stand uit op 25-17

Maar dan, die beroemde gevreesde derde set.. en gevreesd is die. Salvo zet overal een stapje extra en wij lijken wel een stapje minder te doen. Salvo loopt een stukje op ons uit en daardoor spelen wij 'angstig'. 
Er worden veel service fouten gemaakt en daar profiteert Salvo duidelijk van. Zij worden steeds enthousiaster (heel slim) en wij worden steeds minder enthousiast (niet slim). De dames uit Maartensdijk weten de set binnen te slepen met als stand 17-25.

We kunnen nu absoluut niet nog een set weg geven. Dat weten we allemaal heel erg goed. We pakken gelukkig alles wel weer een beetje goed op, waardoor het bij ons wat beter draait. Toch houden we de service niet goed en dat kost ons echt onnodig punten. Als we de wedstrijd afsluiten op 25-19 zijn we vooral opgelucht dat het niet erger werd.. en trots op de 3 sets die we wel hebben binnengesleept zijn we echter ook niet. We balen eerder van de verloren set en het feit dat we echt niet op ons eigen niveau hebben gespeeld. Jammer.. maar de volgende keer beter.
En de volgende keer moet het beter!! We spelen dan tegen SoVoCo, de nummer 2 waarbij we het verschil kunnen gaan maken..!
Kom dat dus allemaal zien.Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT