Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / PDK Huizen DS4 - Forza Hoogland DS2

dinsdag 20 december 2016

Wedstrijdverslagen - Dames 2

PDK Huizen DS4 - Forza Hoogland DS2
 
Vrijdagavond 16 december stond er weer een nieuwe wedstrijd op het programma: ditmaal was Prima Donna Kaas Huizen het slachtoffer. Gaan we dit keer 4-0 winnen? Het inspelen gaat al lekker dus dat belooft wat goeds. 
 
Aan het begin van de eerste set moeten we nog even op scherp komen. We komen 3-0 achter te staan, maar dankzij een paar goede services van Kione halen we de Huizenaren in. Bij 6-6 begint het eindelijk écht te lopen. Lotte knalt er een paar services in en zorgt er zo voor dat de prima donna’s niet tot een goede aanval kunnen komen: het staat 11-7. Later serveert ook Sanne een prachtige serie en staat het 18-11. We maken de set af met een mooie 25-17.
 
Vol energie beginnen we aan de tweede set. Onze energie laat zich zien in het spel, want er wordt keihard gevochten en we staan al gauw met 12-4 voor. Prima Donna wisselt een speelster, maar het wil niet helpen. Sanne serveert een paar punten en Anouk slaat een hele mooie pipe. Bij 16-6 vraagt Huizen een time-out aan, waarin iets wonderlijks is gebeurd: na de time-out volgt een enorm lange rally. De bal kwam telkens weer terug en de toeschouwers zaten vol spanning te kijken. Helaas verloren wij het punt. Gelukkig herpakten we ons en speelden we de set uit met 25-11: een prachtige stand. 
 
De bekende derde set is aangebroken, gaan we ook deze pakken? De eerste punten lopen we gelijk op, maar na een paar blocks en een aantal foute services van Huizen komen we voor te staan. Kione ramt de bal in het veld van de tegenpartij en het staat 11-4. Het staat 16-7 als Ilona erin komt voor Mascha en ook Julie-anne komt het team versterken bij 19-8. Charla smasht een harde bal en dan mag ook Dorien het veld in. Bij 23-9 maakt Anouk een punt met haar linkerhand! Ook het 24e en het laatste punt zijn voor Anouk, waardoor we eindigen met 25-11. 
 
De vierde set was aangebroken. Drie sets zijn al in de pocket, maar we moeten blijven vechten, want die laatste set komt niet vanzelf! Maar de vechtlust lijkt even verloren en we staan zomaar 7-0 achter. Er worden een paar wissels gedaan en na nog een punt van Huizen pakken we eindelijk het spel weer op dankzij een goede service-serie van Kione. Gelukkig komen we bij en staan we gelijk bij 10-10. Ilona staat geweldig te knallen in het midden en maakt daar een paar punten mee en Anouk maakt wéér een punt met haar linkerhand! Na een time-out van Prima Donna mag Sanne serveren. 4 Punten later probeert Sanne een drop shot, maar ‘helaas’ eindigt de bal onder het net: dat is appeltaaaart! Na een tactische time-out van Harry vinden we onze concentratie weer terug. Ilona maakt een laatste kill en dan hebben we ook de laatste set met 25-18 binnen! 
 
Bedankt Dorien, dat je met ons meeging! Vijf prachtige punten zijn voor ons en dat maakt genoeg voor een voorlopige tweede plek. Naast alle blijdschap om de 4-0 winst, pinken we ook een traantje weg, want onze lieve Nathalie en haar vriend Roy zijn in verwachting van een kindje!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT