Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Verslag Daniël, mini van de maand april 2014

zaterdag 19 april 2014

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Verslag Daniël, mini van de maand april 2014 Mini van de maand
 
Zaterdag 5 april was een bijzondere dag: die dag was de “finale” van dit seizoen, en we wisten al zeker dat we met ons team N5-6 kampioen zouden worden. Wat het extra leuk maakt is dat die dag ook de “mini van de maand dag” was, en ik was mini van de maand!
Dus om half twee was ik bij de sporthal, om vervolgens verwelkomd te worden door Jan-Dirk, van wie ik ook een wit Forza-shirt kreeg om aan te trekken bij de wedstrijd.
Het was ook erg leuk dat ik niet alleen bij de wedstrijd was, maar ook bij de teambespreking! Dat vond ik wel erg leuk! Ze moesten tegen Sovoco, en kregen de tip mee dat ze erg fanatiek moesten spelen. En dat heb ik gemerkt: want ze schreeuwden soms erg hard tijdens de wedstrijd!           
Daarna begon de warming-up die veel zwaarder was dan wat ik normaal doe, vandaar dat ik hem ook niet helemaal heb kunnen meedoen! Samen met Jan-Dirk heb ik ook veel verschillende oefeningen gedaan. De warming-up werd afgesloten met een team-foto.
En toen begon de wedstrijd, de eerste opslag mocht ik doen, (niet helemaal van de achterlijn natuurlijk) daarna werd de bal weer naar mij terug gespeeld, en mocht ik hem weer over het net spelen, tot de rally voorbij was. Het punt van die rally telde natuurlijk niet mee.
De rest van de wedstrijd mocht ik vanaf de bank bekijken, en ik kreeg ook nog wat dingen mee naar huis: een bal, een oorkonde en een drink-fles.
Alles bij elkaar vond ik het erg leuk, Forza bedankt!
Daniël van der Lugt

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT