Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Verslag Femke, mini van de maand januari 2015

zaterdag 17 januari 2015

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Verslag Femke, mini van de maand januari 2015
Toen we in Friesland woonden zat ik op turnen en in Amersfoort ook nog een poosje op We-Dance. Dat vond ik echt niet leuk meer en toen ben ik na de zomervakantie met volleybal begonnen. Mijn zus volleybalde al bij Forza.
 
Op zaterdag 17 januari was ik mini van de maand!
Ik mocht dus in sporthal Nieuwland op het veld zijn bij het Forza Dames 1 Selectieteam tijdens de warming up en het inspelen. Ik mocht ook de eerste opslag van de wedstrijd doen en de rally met het team uitspelen. Dat vond ik best wel even spannend, want ik wilde natuurlijk wel graag een punt maken. Super leuk en het lukte goed.
 
Later wil ik zelf ook heel graag in het selectieteam. Ik vind voetbal ook een erg leuke sport, maar ben toch blij dat ik voor volleybal heb gekozen want we hebben een heel leuk, fanatiek en goed team (N4 3) met 2 jongens en 3 meisjes. We werken goed samen. We zijn daarom denk ik ook eerste geworden.
 
Ik kreeg ook nog een t-shirt, een hele fijne volleybal, een oorkonde en een handige bidon!!! Het was een super leuke en spannende middag. Dankjulliewel!!!
 
Groetjes van Femke Jansman
 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT