Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Verslag Akasya, mini van de maand, nov 2014

zondag 30 november 2014

Nieuws - Mini van de Maand


Op 15 november mocht ik mee volleyballen met Forza Dames 1, omdat ik de mini van de maand ben gekozen. Om kwart over 4 werd ik goed opgevangen door Anouk en Masu. Ik moest meteen een shirtje aan die ik van hun heb gekregen. We begonnen met een vermoeiende warming up. Daarna gingen ze inslaan en ik mocht de ballen vangen. Om vijf uur begon de wedstrijd en ik mocht de eerste bal serveren en de rally afspelen. Het serveren ging heel goed, maar helaas was de eerste punt voor de tegenstanders. Op de spelersbank mocht ik de wedstrijd afkijken. We stonden in het begin heel erg achter maar uiteindelijk hebben we 4-0 gewonnen van Rebelle Dames 1. De wedstrijd duurde wel erg lang. Heel goed gedaan meiden... 

Mijn moeder wilde mij en mijn zusje inschrijven bij Keistad, omdat het dichterbij is. Nou weet ik heel zeker dat als ik groot ben bij Forza Dames 1 wil volleyballen.. Ze zijn heel aardig, spontaan, fanatiek en ook nogeens heel heel goed. 
Ik wil iedereen van Forza Dames 1 bedanken voor de geweldige avond

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT