Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Update vanuit het Bestuur

donderdag 17 oktober 2019

Nieuws - Bestuur

Beste Leden,
Zoals jullie weten zijn wij het seizoen gestart met de nodige uitdagingen. Graag brengen wij jullie op de hoogte van de huidige situatie.

Er is wat onduidelijkheid ontstaan over de zaalhuur van aanstaande zaterdag 19 oktober. Hierbij kunnen wij melden dat de zaal gehuurd en beschikbaar is voor ons van 08:30 uur tot 19:30 uur voor het volleyballen.
De invulling van de horeca is nog steeds geen gelopen race. Wij zijn nog in gesprek met de SRO oer de definitieve invulling. Wel kunnen we jullie melden dat Petra op de wedstrijd zaterdagen aanwezig zal zijn. Start- en eindtijd worden per keer met ons besproken. Voor de vroege uurtjes in de ochtend zal er koffie/thee geregeld worden. Op doordeweekse dagen is er geen horeca beschikbaar. Wij vinden de invulling van de horeca heel belangrijk. Van een hapje, een drankje een muziekje op de achtergrond  naar een lege sporthal en zelf je drankje meenemen is ook wat ons betreft niet de gewenste situatie. Wij willen jullie vragen nog even geduld te hebben. Wij zullen er alles aan doen wat binnen onze macht ligt om hier zo snel als mogelijk een oplossing voor te vinden. Wordt vervolgd.

Jouke Post en Natasja Stam gaan binnen onze vereniging aan de slag om actief vrijwilligers te werven. Samen bereik je immers meer dan alleen. Lees hier de aankomende tijd meer over op onze site.

Wij hebben het voornemen om jullie met regelmaat op de hoogte te stellen van alle ontwikkelingen. Zodra wij nieuws hebben dan zullen wij dit actief delen.
Heb je vragen spreek dan één van de bestuursleden aan.

Hartelijke groet,
Jurriaan, Gert en Erik.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
TikTok


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT