Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - Uit tegen koploper Zaanstad

Wednesday 16 October 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Afgelopen zaterdag stond er weer een nieuwe wedstrijd op het programma! Deze week zijn we afgerezen naar het verre Koog aan de Zaan (er wordt dit jaar naast het spelen van de wedstrijden ook nog eens flink met de topografie geoefend). Onze tegenstander, Zaanstad dames 3, heeft in de afgelopen 3 wedstrijden nog geen puntje laten liggen. Aan ons dus de taak om daar verandering in te brengen!

Jammer genoeg lukte dat de eerste twee sets nog niet, deze gingen dan ook verloren. Zaanstad had een goede service, nette pass en kon ook flink aanvallen: vooral een erg stabiel team. Toen de derde set:  we begonnen niet sterk en stonden op een gegeven moment 18-6(!) achter. Maar... we kwamen terug! Een sterke service, goede verdediging en harde aanval bracht ons tot 22-24. Een inhaalslag om trots op te zijn, al ging de set uiteindelijk toch verloren... Vervolgens verloren we ook de vierde set; toch geen puntjes van de koploper gepakt. Jammer en zonde, maar wel weer genoeg puntjes om op te trainen! Komende zaterdag spelen we thuis, tegen VCH DS1.