Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 8 uit tegen Voleem (12 okt)

maandag 14 oktober 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 8

Op zaterdag 12 oktober gingen dames 8, helaas zonder Karen en Gerdien, maar met Jessica als invaller, naar Eemnes.
Bij aankomst bij de sporthal De Hilt hadden we een gesproken berichtje ontvangen van onze 2de trainer/coach die ons adviseerde om vooral “lolliebal” te spelen.
Daarover straks meer.....

Gelukkig was onverwachts onze trainer Wim aanwezig om ons weer vol enthousiasme te coachen. Ook onze eigen “sportmasseur/verzorger” (jawel dames 8 heeft er eentje!) Thea was er weer bij. Zij stond niet alleen aan de kant om ons aan te moedigen en aanwijzingen te geven maar ze zorgde voor vakkundig aangelegde tapes, zodat iedereen er vol voor kon gaan.

De eerste set verliep prima, het spel werd lekker verdeeld door Ingrid, er werd hard gemept, zeker door Jessica.
De tweede set werd dit flink volgehouden, met mooie omloopjes van Yolanda, we "loved the ground" en wonnen lange rally's.
De derde was een kritieke set was zoals onze coach Wim zei...... Maar Bregje knalde diagonaal een bal in de hoek, Irma had mooie passes en mooie set op buiten! En Ingrid die zelfs kon set-uppen met haar voet etc. en de set werd glorieus gewonnen met 25-9. Dat de tegenstander deze set onder de 10 punten werd gehouden, leverde ons een appeltaart op voor de volgende wedstrijd, die Irma voor ons gaat bakken (hoe lief is dat?).
De 4de set verliep iets chaotischer waardoor de tegenstander iets meer kansen kreeg, maar niet voor lang.... Jolanda die ketsende ballen ging halen, het doorzetten, hangen, lekkere set-upjes van Bregje en continue blijven bewegen, zorgde uiteindelijk voor een 4-0 winst voor Dames 8.

Terugkomend op het lolliebal; dit is het belangrijkste ingrediënt om een volleybalwedstrijd te winnen. En wat is lolliebal? Vooral veel lol hebben met elkaar en genieten van goede acties! En ik kan jullie vertellen, dat hebben we zeker gedaan deze wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijd, komende donderdagavond.

Namens Dames 8, Harmke (59)

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT