Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Dames 1 - Uit tegen Spaarnestad

maandag 30 september 2019

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Voor de eerste competitiewedstrijd an dit seizoen mocht Dames 1 afreizen naar Haarlem. 'Haarlem? Wat ver!' denk je nu misschien. Tja: als je in een poule zit met bijvoorbeeld Dinto (Warmenhuizen) en Move (Edam) dan klaag je niet over die 50 minuten rijden naar Haarlem.
 
Van tevoren wisten we niet echt wat we moesten verwachten van Spaarnestad DS4. Tijdens het inlopen werd het al wat duidelijker: een jong team met een sterk midden. Wij hielden echt ons hoofd koel, serveerden sterk en vonden de gaten in het veld aan de overkant. Zo stond het plotseling 20-25. Dit setje was in ieder geval binnen! Nu al een beter begin van het seizoen dan afgelopen jaar! 
 
Jammer genoeg konden we het sterke spel uit de eerste set niet volhouden. Spaarnestad ging sterker serveren en wij kwamen er met onze aanval ook niet goed doorheen. We liepen telkens een beetje achter de feiten aan, kwamen dan heel sterk terug en vervolgens lukte het toch niet om de set over de streep te trekken. De tweede, derde en vierde set gingen dan ook verloren: 25-20, 25-20 en 25-15. 
 
Volgende week spelen we de eerste thuiswedstrijd tegen Croonenberg DS1, om 17uur. Komt dat zien!

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT