Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Update vanuit het Bestuur / Sph Nieuwland

zondag 29 september 2019

Nieuws - Bestuur

Afbeelding Update vanuit het Bestuur / Sph Nieuwland Beste leden,

De eerste weken van het nieuwe seizoen zitten erop.
Het waren/zijn roerige tijden geweest.  

Algemeen
De teams zijn ingedeeld, de trainingen en competitie zijn gestart. De werkgroep techniek en de trainers doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk in te delen. Helaas lukt dit niet bij iedereen. Weet wel dat de keuzes en beslissingen niet zomaar gemaakt worden. Helaas betekent dit ook dat er leden opzeggen, dat is jammer maar wie weet is er in de toekomst weer een plekje.

Horeca
Allereerst werden wij verrast met de mededeling van de SRO dat met ingang van het nieuwe seizoen zij minder horeca gaat faciliteren. Hoe dit nu verder ingericht gaat worden is nu nog niet bekend.
De huidige situatie is dat er doordeweeks geen horeca is, de bar is dicht en wil je iets drinken/snacken voor of na de training dan kun je dit zelf meenemen.
Met Petra gaan we afstemmen hoe wij de zaterdag op een zo'n goed mogelijke manier gaan invullen.
Willem zullen wij de aankomende tijd nog niet terugzien, hij is nog herstellende...
Wanneer er meer nieuws is zullen wij dit jullie laten weten.

Sporthal Nieuwland
De afgelopen weken zijn wij geconfronteerd met lekkage in sporthal Nieuwland. Het groot onderhoud is nog niet klaar en er wordt hard aan gewerkt om het dak zo snel mogelijk dicht te hebben. 
Afgelopen zaterdag (28-09) zijn alle wedstrijden op het laatst omgezet naar sporthal Midland. Het totale programma kon daardoor gewoon doorgaan. Dank aan een ieder die eraan meegeholpen heeft om dit voor elkaar te krijgen.
Wat dit betekent voor de aankomende dagen is nog niet bekend. Hou de site in de gaten, als er nieuws is zullen wij jullie dit laten weten.

Vrijwilligers
Er zijn nog genoeg vrijwilligerstaken te vervullen zowel bij de jeugd als de senioren. Bij deze doen we dan ook een beroep op iedereen om na te denken over een vrijwilligerstaak binnen onze volleybalvereniging.

Vele handen...

Forza heeft als actieve volleybalvereniging continue vrijwilligers nodig. Vanuit het bestuur wordt voortdurend gezocht naar mensen die bereid zijn, in welke vorm dan ook, een bijdrage te leveren aan het functioneren van onze vereniging. Niet alleen omdat dat noodzakelijk is om een vereniging als Forza draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen. Kortom, het is niet alleen noodzakelijk, maar vooral ook leuk om samen met een aantal mensen Forza vooruit te stuwen!
Vanzelfsprekend zijn we ook blij met iedere ouder (m/v) die bereid is om een deel van zijn of haar vrije tijd in het plezier van zijn of haar kind en de andere kinderen te investeren. Wij kunnen jullie verzekeren dat het een waardevolle investering is.

Met dit nieuwsbericht hopen wij jullie op de hoogte te brengen over de ontwikkelingen binnen Forza. Natuurlijk is dit niet alles, dus heb jij vragen of opmerkingen neem dan contact op met het bestuur. In ieder geval wensen wij iedereen heel veel volleybalplezier.

Groet,
Het bestuur


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT