Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Heren 1 - Uit tegen Atalante

maandag 21 januari 2019

Wedstrijdverslagen - Heren 1

Wedstrijdverslag 18 januari 2019
Atalante H1 vs Forza Hoogland H1

First of all: Het zijn weer tentamenperiodes! Nu hoor ik u denken: ‘Ja, EN?’. Het zit als volgt, de redacteurs zijn beide studenten en we hebben allebei “kneiter” veel tentamens. Stellen we alles te veel uit? Ja. Doen we ons best? Ja. Gaan we het halen? Deo Volente.

Om u toch te voorzien van een wedstrijdverslag hebben we een efficiënte oplossing bedacht. We geven u de standen, we geven u een wedstrijdverslag in Whatsappvorm en we vertellen met trots dat we gewonnen hebben.

Beginnend met het laatste: We hebben gewonnen!Hieronder het verslag. Voordeel is wel dat u dit keer een ongecensureerde versie krijgt. Normaal gesproken worden er de nodige ingenieuze beledigingen aan het adres van arbiters, sporthallen, tegenstanders, en publiek bezorgd. Die worden er zorgzaam door onze eindredacteur (Tinus) uitgefilterd. Dit kan gelukkig niet met een screenshot \^^/. (Dat kan prima met een screenshot, RED.).Dank voor het lezen! Volgende week spelen wij om 5 uur thuis tegen Spaarnestad H3. We hopen u daar te zien! 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT