Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza N4-3 Kampioen!

zaterdag 15 december 2018

Wedstrijdverslagen - CMV

Afbeelding Forza N4-3 Kampioen! Vandaag speelde N4-3 de laatste wedstrijden van de eerste helft. Voor aanvang stonden ze 4 punten los van de nummer 2, dus moesten ze nog wel even aan de bak.
De eerste wedstrijd was tegen Unicornus. Goed geconcentreerd begonnen ze aan de wedstrijd en de eerste set werd met ruime cijfers gewonnen. De tweede set begon wat minder, zelfs een 1-8 achterstand, maar die werd langzaam rechtgetrokken en in winst omgezet. De eerste 4 punten waren binnen!
Nog 1 puntje om het kampioenschap veilig te stellen, en dat moest tegen Keistad gebeuren. De eerste set werd er weer goed gespeeld, en ook deze werd met ruime cijfers gewonnen. 6 punten binnen, en daarmee konden ze niet meer worden ingehaald. De spanning was eraf en ook de concentratie was een beetje weg, waardoor de tweede set net aan werd verloren, maar dat maakte voor de stand niet meer uit.
Gefeliciteerd Anne Wil, Isa en Lotte, jullie kunnen heel trots zijn op jullie zelf! 

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT