Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / 15 december - Forza's Foute Kerst

maandag 26 november 2018

Nieuws - Evenementen

Afbeelding 15 december - Forza's Foute Kerst Kaarten zijn vanaf zaterdag 8 december beschikbaar aan de bar in Sporthal Nieuwland!
2 euro per stuk (CASH ONLY).

De winterstop nadert, het jaar is bijna ten einde en we kunnen nog wel meer onzinnige redenen bedenken om hier neer te zetten, maar dat doen we niet. We hebben gewoon weer zin in een Forza Feestje! 
Ditmaal in de o zo gezellige kerstsfeer. En dan bedoelen we échte sfeer. Sfeer die alleen kan worden bereikt wanneer iedereen zijn allerfoutste kersttrui aandoet en meezingt met verschrikkelijk foute kerstmuziek.

Houd je niet van kerstmuziek (of juist wel)? Gooi dan je favoriete tracks in onze speciale 'Forza's Foute Kerst' openbare afspeellijst op Spotify! Deze wordt gedraaid op het feest. Alle suggesties zijn welkom ;)

We zien je daar!

De Feestcommissie

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT