Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Leon Boekhorst

donderdag 22 november 2018

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Leon Boekhorst

Hoi ik ben Leon, ik ben 10 jaar en op 17 november was ik mini van de maand.

Toen ik wakker werd dacht ik eindelijk het is zover ik ben mini van de maand maar dacht eerst nog even slapen want het is nog ochtend en het is pas in de middag!!!!!!!!!!!

Ik was zenuwachtig maar al snel was ik er en kreeg meteen de shirt en begon daarna met de warming-up en dat was leuk!!!! We moesten zo groot mogelijke stappen zetten en daarna sprintje trekken toen we dat hebben gedaan moesten we de bal over het net krijgen naar de tegenstander en die dan weer terug. Terwijl hun verder gingen ging ik op het bankje naar hun kijken. Toen begon de wedstrijd, de trainer legde de opstelling uit en toen we begonnen kreeg ik de bal. Hij ging over het net heen de tegenstander passde hem naar de andere die hem in mijn handen speelde nummer 1 speelde hem omhoog zodat ik de bal over het net kon spelen, de tegenstander blokte hem toen speelde nummer 8 de bal omhoog daarna nummer 1 en toen ik. De tegenstander deed de bal weer over het net maar ons team blokte de bal en de tegenstander blokte hem ook en mijn team bleef blokken waardoor de bal in het net van de tegenstander kwam en dus hadden wij een punt!!! Iedereen juichte maar toen moest in naar het bankje die zet verloren we wel jammer genoeg. De tweede zet mocht ik meedoen met de puntentelling. Die wonnen we en de andere 2 sets wonnen we ook. Toen de wedstrijd afgelopen was zongen ze allemaal ‘Leon bedankt Leon bedankt’ daarna kreeg ik een bal en ik liet op mijn shirt en bal de handtekeningen zetten. Ik gaf iedereen een high five en ging blij naar huis.


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT