Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza JC1, 20-10-2018 thuis tegen Leython DC JC1, 4-0 winst.

zondag 21 oktober 2018

Wedstrijdverslagen - Jongens C1

Een thuiswedstrijd om 13.00 uur geeft als voordeel dat er veel supporters kunnen zijn, maar ook als nadeel dat gewacht moet worden i.v.m. uitloop voorgaande wedstrijd. We begonnen dus later maar met een leuke sfeer op de tribune. Ook deze wedstrijd was team Forza JC1 compleet met Frank, Thijs, Lars, Daan A, Jarno, Jasper en Daan M. Leython DC JC1 is een mixteam en staat op dit moment laatste in de poule. Forza JC1 was van plan om daar geen verandering in aan te brengen. Nog sterker, de mannen roken de kans om vandaag de 5 wedstrijdpunten binnen te slepen en zouden hier voor willen gaan. Voor coach Willem dus een makkie om het team scherp te krijgen voor deze wedstrijd.
1e set ging het team met de vertrouwde opstelling van start en voor Daan M weer de rol van roulerende wisselspeler voor zowel een spelverdeler als een aanvaller. Deze set werd een serveerpartij van Forza JC1. Leython DC JC1 had geen antwoord op deze harde ballen. Binnen twee veldrotaties stond het al 25 – 10 voor Forza JC1 op het scorebord.
2e set was het wel zaak om scherp te blijven. Dat wordt steeds moeilijker als er geen spannende rally’s gespeeld worden. Deze set werd dat duidelijk herkenbaar. Over en weer was het vaak ‘harken’ om de bal in de lucht te houden of over het net te krijgen. Maar het overwicht van Forza JC1 bracht de set geen moment in gevaar en werd met 25 - 14 gewonnen.
3e set werd door coach Willem gebruikt om het spelverdelen vanuit pos 1 en 6 ook door Daan M onder de knie te laten krijgen. Dit pakte heel goed uit en geeft meer mogelijkheden om optimaal inzetbaar te zijn voor alle posities in het veld. Verdedigend liet Forza JC1 wel een paar punten liggen. Echter door goede service en stevige aanval ging ook deze set met winst van 25 – 17 naar Forza JC1.
4e set winnen en de 5 punten binnenhalen was doel van deze set. Nu waren het de aanvallers Daan A, Jasper en Frank  om wisselend aan de zijlijn zich op te laden voor de inval beurt. De setuppers Thijs, Jarno en Lars zouden deze aanvallers met de mooiste setupjes bedienen. Dit werd heel mooi waargemaakt, al werd Frank wel wat vaker verwend. Setwinst overduidelijk met 25 – 12 voor Forza JC1
Opvallende punten: Helaas een wedstrijd zonder veel spanning er in. Het goed serveren door Forza domineerde de wedstijd. Mooi kunnen oefenen in het spelverdelen met Daan M. Aanvallers konden zich goed uitleven in het afmaken van de rally’s.
Komende wedstrijd is weer thuis in Nieuwland op zaterdag 3 november 13.00 uur tegen de nummer 1 in de poule Prima Donna Kaas Huizen JC1. Dit zal zeker een stevige pot moeten worden en Forza JC1 voor 100% moeten gaan. Voor de supporters dus zeker een reden om naar deze wedstrijd te komen en ons aan te moedigen.

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT