Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Wedstrijdverslag Forza dames 1-Spaarnestad dames 4

dinsdag 9 oktober 2018

Wedstrijdverslagen - Dames 1

Hallo beste lezers,
Afgelopen zaterdag mochten wij een wedstrijd spelen tegen het Haarlemse Spaarnestad. Van tevoren dachten wij dat het vierde damesteam aardig wat in hun mars zou hebben en dat was ook zo. De eerste twee sets hadden we grote moeite om met de dames mee te komen. We verloren deze twee dan ook met 25-20 en 25-16. 

De derde set hadden we de glorie gevonden. We speelden de sterren van de hemel (zo voelde het tenminste) en we wonnen met 25-22. 

We zetten het goede gevoel door in de vierde set. We speelden goed tot een puntje of 16, daarna verloren we concentratie en focus en werden we moe. Uiteindelijk is het 25-17 geworden.

Met weer een puntje in de pocket kijken we uit naar aankomende zaterdag, wanneer we in Houten spelen tegen de oude club van lieve teamie Dian en natuurlijk onze coach(es).

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT