Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Jeugdkamp 2018

woensdag 30 mei 2018

Nieuws - Evenementen

Afbeelding Forza Jeugdkamp 2018 Het Forza Hoogland Jeugdkamp 2018 vond plaats op 25, 26 en 27 mei bij groepsaccommodatie Costa del Zeumeren. 40 jeugdleden en 11 leiding hebben het 3 dagen lang erg naar hun zin gehad!
Er was ons mooi weer beloofd en dat is zeker uitgekomen. Bijna 3 dagen zon met enkel 2 regenbuitjes, bij aankomst en bij vertrek.
 
De jeugd heeft natuurlijk veel meer gedaan dan alleen volleyballen. Ze hebben ook een aantal dingen geleerd:
Zo heeft de jeugd een nieuw soort krab gevonden in Zeumeren, de hernia krab!
Ook schijnt het zo te zijn dat als je geblesseerd raakt aan je enkel, je ouders een berg bittergarnituur komen brengen voor het hele kamp (waarvoor nogmaals grote dank!).
Als het erg zonnig wordt en de leiding zegt dat er zonnebrand gebruikt moet worden, moet je dit ook echt doen. Zondag hadden we iemand met een hele rode kop rondlopen. We zullen geen namen noemen, maar het begint met een S en eindigt op Imon.
Als de leiding in paniek is omdat ze Özlem kwijt zijn, moet er eerst in de tentjes worden gekeken, voordat ze een eng donker bos gaan doorzoeken. Al hebben ze ook veel geleerd in het bos! Zo weten ze nu wie er bekend staat als het Appelmeisje, wie de dikste enkels van de leiding heeft en wie graag mieren als huisdier wilt hebben.
 
Op sportief gebied zijn er serieuze zwemafstanden afgelegd, hebben we een darter binnen de vereniging, die het voor elkaar heeft gekregen om een dartpijltje 3 meter boven een dartbord in een boom te gooien, en is er geoefend op de duiktechniek met een waterballon, met wisselend succes.
 
De leiding heeft natuurlijk ook niet stilgezeten. Naast darters en speurneuzen, herbergt onze mooie vereniging ook uitstekende pannenkoekenbakkers. Complimenten aan Jessie, Charla, Julie-Anne, Dimka, Özlem en Larissa die bij elkaar opgeteld 20 uur lang pannenkoeken en eieren hebben lopen bakken in de hitte. Waarna de jeugd dit binnen 1,5 uur heeft weggewerkt. Martijn en Remco bedienden de BBQ op meesterlijke wijze. En Rutger kreeg het voor elkaar om als laatste van het hele kamp wakker te worden, terwijl hij het ochtendappel zou verzorgen.
Gelukkig werd de verlate ochtendgymnastiek met gejuich ontvangen, deed iedereen goed mee en stond Rutger niet voor gek. Joep was helaas niet aanwezig op het kamp maar heeft heel veel in de voorbereiding van het kamp gedaan. Tot slot krijgt Kjeld voortaan geen pannenkoeken meer, want een half uur daarna ging hij weer naar huis.

Klik hier om de foto's te bekijken!
 
Wij als leiding hebben het heel erg naar onze zin gehad en hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien.
 
Tot volgend jaar!


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT