Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Thijs van Dam

zaterdag 19 mei 2018

Nieuws - Mini van de Maand

Afbeelding Thijs van Dam

Hoi ik ben Thijs van Dam, 11 jaar.

Deze maand was ik de bofkont, ik was mini van de maand. Joepie!!!!!! Ik moest kwart over 2 aanwezig zijn, daar werd ik ontvangen door Remco Janssen. Ik ging het veld op en we deden de warming up. Daarna gingen Thijmen en ik inspelen. Om 3 uur begon de wedstrijd. Toen mocht ik de eerste opslag doen. Het ging gelukkig wel goed. Alleen de tegenstander maakte de punt. Halverwege de wedstrijd wou Remco de bal slaan. alleen hij ging iets te hard waardoor hij met zijn voet door het raam bij de kantine ging. Ook had hij een flinke deuk met zijn arm geslagen. Zijn hele voet zat zowat onder het bloed daardoor had hij ook een rooie sok gekregen het zag er in ieder geval pijnlijk uit. Het was helaas jammer dat Forza 1-3 verloren had. Maar er zaten wel hele leuke rally’s tussen dus ik heb me niet verveeld. Op het einde van de wedstrijd ging iedereen van het Forza team zijn naam en nummer op het T-shirt wat ik heb gekregen. Ik kreeg ook nog een super goede volleybal en een oorkonde.

 Thijs van Dam


Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT