Nieuws

Het laatste nieuws van onze vereniging vindt u onderstaand.
Aan de rechterzijde kun je filteren als je een bepaalde categorie wilt zien.
De wedstrijdverslagen worden door de teams zelf aangeleverd.


Nieuws / Forza Hoogland Eindfeest 2017-2018

woensdag 2 mei 2018

Nieuws - Evenementen

Afbeelding Forza Hoogland Eindfeest 2017-2018 Op zaterdag 14 april sloot Forza Hoogland het seizoen 2017/2018 af met het eindfeest! Met het thema: 'Tijdmachine' zagen we veel oude bekenden terug. Onder andere meerdere Ruud Gullits en van Bastens, een aantal holbewoners, ridders, hippies en een complete set zwart-wit-foto's bewogen sierlijk over de dansvloer. Een dansvloer die de gehele avond goed gevuld was dankzij 'Maximum DJ & Light'! En ook de feestgangers waren goed gevuld dankzij de hapjes en drankjes van het Nieuwland-team: Willem, Joyce en Petra.

Ook dit jaar was er tijd vrijgemaakt voor de voorzitter:

Beste leden, vrienden,
Een van de oprichters van Forza Hoogland Volleybal sprak eens de wijze woorden het begint bij plezier en dan volgen de resultaten vanzelf.
Ik kan mij hier deels in vinden want vanzelf gaat het niet. De juiste randvoorwaarden voor het behalen van resultaten zijn net zo belangrijk.
Vrijwilligers zijn een belangrijke schakel binnen een vereniging. Wij hebben een klein maar steady team van vrijwilligers die het ons en vele andere leden mogelijk maakt om onze favoriete sport uit te oefenen.

Meer lezen klik hier...
 
Wij willen iedereen bedanken voor een zeer geslaagd feest!
 
Hadden we maar een tijdmachine.
Maar die hebben we niet.
Gelukkig hebben we de foto's nog!
Klik hier voor de foto's.

 
De Feestcommissie

Onze club


Volleybalvereniging Forza Hoogland, opgericht in 1964, is met ruim 420 leden één van de grootste verenigingen in de regio Amersfoort en één van de 30 grootste volleybal verenigingen van Nederland. 

Contact


Kom je ons verslaan? Zorg dan wel dat je op tijd komt! Onderstaand vind je het adres van onze thuishaven Sporthal Nieuwland.


info@forzahoogland.nl


Sporthal Nieuwland
Zeldertsedreef 3
3824 EJ Amersfoort
Twitter


Facebook


© Copyright 2015 - Forza Hoogland Volleybal

Designed by Magine and Powered by Stroeve ICT